Lähetystyö

Viitasaaren Helluntaiseurakunta on aina ollut lähetysyötä rakastava seurakunta. Evankeliumin julistamista ja kehitysaputyötä on tuettu taloudellisesti eri puolilla maailmaa. Seurakunnan oma lähetti, nyt jo edesmennyt Maija Kauppinen, teki siunauksellista työtä Tansaniassa vuosikymmenien ajan. Veijo ja Elvi Grönholmin perhettä seurakunta tuki Itävallan työssä vuodesta 1982 vuoteen 2002 saakka, jolloin Grönholmit palasivat kotimaahan seurakunnan työyhteyteen. Veijo toimii tällä hetkellä pastorina Sotkamossa. Myös paikallisesti lähetystyötä tehdään erilaisten toimintojen ja mm. lähetystori Ndukan kautta.

Toimintaa:

• Lähetyskipinä kokoontuu joka toinen tiistai temppelillä, pitäen yllä yhteistä lähetysnäkyä.Lähetyskipinässä   sanaa, musiikkia, kahvit ja yhteistä tekemistä ja käsityötä lähetystyön hyväksi.
  • Lähetysaiheinen Jumalanpalvelus kerran kuussa.
  • Nduka lähetystorin toiminta (löytyy omana toimintamuotona)

Tämän hetken lähetyskohteet ja lähetit:

• Suomesta käsin ympäri maailmaa, Ulf Strohbehn
  • Itävalta, Max ja Hilkka de Wilde perheineen