Viitasaaren helluntaiseurakunta

Viitasaarelle Helluntaiseurakunta on perustettu vuonna 1930. Seurakunta ei ole ihmisen keksintö. Se kuuluu osana Jumalan suunnitelmiin. Sen kautta Hänen rakkautensa ja moninainen viisautensa tulevat lähelle ihmistä. Jumala ei synnytä lapsiaan kadulle. Uskoon tullut ihminen tarvitsee hengellisen kodin. Haluamme olla koti, johon on hyvä tulla, jossa koetaan rakkautta, hyväksymistä ja tervehtymistä. Siellä voimme yhdessä toisten kanssa  kasvaa uskossa ja Jumalan tuntemisessa. Tervetuloa kotiin!

Seurakunta tänään:

Seurakuntaamme kuuluu tällä hetkellä reilut 140 jäsentä. Kokoonnumme säännöllisesti temppelillämme, joka löytyy melko keskeltä kaupunkia,osoitteessa Keskitie 26.

Seurakunnan vuonna 1985 valmistunut temppeli tuhoutui tulipalossa toukokuussa 2007. Samalle paikalle rakennettiin uusi temppeli, joka vihittiin käyttöön 18.5.2008. Rukoushuone  tarjoaa hyvät puitteet seurakunnan monimuotoiselle toiminnalle.

Lapsi- varkki- ja nuorisotyön eri toiminnoissa käy eri ikäisiä lapsia ja nuoria. Myös seurakunnan musiikkielämä on aktiivista ja monipuolista.